tirsdag den 3. december 2013

3. December: * Tørret frugt *

Det er selvfølgelig ikke en ny opfindelse dette, men jeg synes ind i mellem at man glemmer tørret frugt og hvor dejligt det egentlig er. Der er mange fordele ved det, men mest af alt synes jeg det er fantastisk at spise "naturens slik" (og så kan jeg blive helt afhængig af tørrede figner).

Hvis det serveres lidt pænt så kan det også få hvilket som helst bord til at lyse af jul. Der er ingen hokus pokus med dette..kun ren nydelse!

Velbekomme!




Tørret frugt - 1 - 2 ProPoints / port. 

Ingredienser
[1 portion]

Figner: 1 st. - 1 ProPoints

Dadler: 3 st. - 2 ProPoints (hvis dadlerne er store tæller jeg 1 daddel = 1 ProPoints)
Abrikoser: 4 st. - 2 ProPoints


"Tips og triks" 
[Husk at tælle ProPoints for eventuelle ændringer i retten]

* Sørg for at køb tørret frugt i ordentlig kvalitet - der er mange sorter der er tørre eller intetsigende. 
Dyp nogle af dem en smule i chokolade og lad det stivne - vips så er der julekonfekt
* Brug den tørrede frugt i salater
* Hak tørret frugt fint og bland det med skyr - lækker morgenmad / dessert / snack


Ingen kommentarer:

Send en kommentar