Lidt om mig

Jeg er en kvinde i den sidste ende at 20'erne der holder meget af alle de huslige ting (dog ikke så meget at sortere strømper). Jeg har mere eller mindre altid kæmpet med min vægt, hvilket har resulteret i at kiloerne røg af og på med ren jo-jo effekt. 
Jeg startede for flere år siden på Weight Watchers og tabte 11 kg. Jeg var pave stolt og havde det rigtig godt. Jeg tror dog at min relativt unge alder, og alt der hørte til i gymnasiet, gjorde at vejen til mit vægttab ikke blev taget helt seriøst af mig selv. Fokuset lå på at smide de kilo så jeg kunne være pæn i en gallakjole - i stedet for at fokusere på at ha det godt, og levet et godt liv. 
Det resulterede jo selvfølgelig i at alle kilo + lidt mere røg på igen.

For et års tide siden følte jeg mig dog klar til at tage fat i mit liv igen og ikke mindst at tage kontrol over det! Så jeg startede hos Weight Watchers igen (det virkede jo sidst), men med den indstilling og fokus på at det ikke absolut var for at tabe mig, men for at finde en livsstil som jeg syntes var sund, og som jeg gerne ville leve. 


Jeg har nu tabt mig 12 kg og er nået frem til en livsstil som jeg synes passer mig, passer mine omgivelser og fungerer. Ikke mindst, så har jeg det bedre end nogensinde!

Her følger nogle af de tanker jeg har brugt, om som jeg lever efter:

Tænk over hvordan du vil leve
Træf nogle valg - de behøver ikke alle at være "sunde", men vær bevidst over dit valg
Sæt et mål - uanset hvor simpelt det er, sørg dog for at det KAN opnås!
Tillad dig lidt godt ind i mellem
Beløn dig selv når et eller andet mål er nået
Prioriter - man kan ikke alt så vælg det vigtigste / sjoveste
Giv ikke op bare fordi der er 1 dårlig dag - det er derfor der kommer en ny dag i morgen
Tænk aldrig slankekur! - det er en livsstil der skal findes

Ingen kommentarer:

Send en kommentar