Lidt om Bloggen

Denne blog er hovedsageligt tilegnet personer der følger WeightWacthers programmet. Jeg har selv fulgt programmet og synes det er den helt rigtige måde at finde en sund livsstil på. 
Alt er tilladt - bare ikke hele tiden

Det synes jeg er noget af den mest fornuftige tankegang at have, for det er jo sandt! Livet handler om prioriteringer, ikke om at udelukke eller undlade noget...og det gælder også med ens kost.


På denne blog vil jeg derfor dele ud af mine erfaringer omkring mad, sjove idéer til hvordan hverdags retter (samt lidt festlige retter ind i mellem) måske kan gøres lidt sundere, samt idéer til snacks og søde sager. 


Da bloggen er til for at hjælpe andre WeightWatcher's, er der regnet ProPoints ud for alt der ligges ud. (ProPoints er det som benyttes indenfor WeightWatchers for at holde styr på ens kost i løbet af dagen)


Opskrifterne kan selvfølgelig bruges af alle. Dog vil al information omkring WeightWatchers, ProPoints og dagligt ProPoints budget mm. kun kunne fås ved at deltage i WeightWatchers programmet.Ingen kommentarer:

Send en kommentar