Velbekomme!
Ingredienser
[3 portioner]
1/4 Rødkål
30 g Cashew nødder (usaltede)
Chilipulver
80 g. feta
2 Æbler
Lidt persille til pynt
1 spsk Sennep
3 spsk Æble eddike
3 spsk Vand (eller mere efter smag)
Snit rødkålen fint. Steg cashewnødderne på en tør pande og drys med chilipulver. Kom evt lidt vand på panden så chilien klistrer til nødderne. Skær æblerne i tern og blad det sammen med rødkål og dressingen. Pynt salaten med feta, chili cashewnødder og persille.
"Tips og triks"
[Husk at tælle ProPoints for eventuelle ændringer i retten]
* Salaten kan sagtens laves dagen før. Vent dog med nødderne (og persillen) til serveringen så de er sprøde.
* Undlad nødderne eller fetaen og spar ProPoints
* Nødderne kan sagtens skiftes ud med andre slags, eller forskellige kerner
* Undlad nødderne eller fetaen og spar ProPoints
* Nødderne kan sagtens skiftes ud med andre slags, eller forskellige kerner
Ingen kommentarer:
Send en kommentar