søndag den 15. december 2013

15. December: * Karamel*

Jeg har længe ville prøve dette! Koge en dåse (med mælk i) og wupti! - så har man karamel. Nemmere kan det ikke være...og karamel passer perfekt her i julen!

Prøv det! Og bring frem magien i julen ;)

Velbekomme!

Karamel - 2 ProPoints / port. 

Ingredienser
[20 portioner]

1 dåse Kondenseret mælk (sødet)


Pil mærket af dåsen og sæt den i en gryde. Dæk dåsen helt med vand og kog det i 2-3 timer. Hold øje med at dåsen hele tiden er dækket med vand. Lad dåsen køle helt af, og åbne den bagefter. 
Ny karamellem til frisk frygt, på pandekager eller vafler, i hjemmelavet fyldt chokolade eller i stedet for Nutella på morgenbrødet.



"Tips og triks" 

[Husk at tælle ProPoints for eventuelle ændringer i retten]

* Karamellen kan sagtens gemmes - kom det i et tætsluttet glas og opbevar det i køleskabet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar