mandag den 23. december 2013

23. December: * Æbleringe *

Så nåede vi til dagen før dagen! En dejlig dag, hvor jeg plejer at pynte juletræ og hygge med de sidste detaljer. 
Til jer der liiiiige mangler at lave det sidste konfekt eller lignende, så kommer der her et rigtig godt bud på noget der næsten laver/passer sig selv, og som smager fantastisk - helt ude ProPoints!


Velbekomme!


Æbleringe - 0 ProPoints / port. 

Ingredienser
[2 portioner]

1 stort æble

1 spsk kanel

Tag kernerne ud af æblet og skær det i tynde skiver (Jeg har brugt et mandolinjern på den tyndeste indstilling). Læg ringene på en bageplade uden at de overlapper. Drys med kanel hvis du har lyst til det. 
Bag 1-2 h på 50-10 grader. Æbleringene skal tørre og ikke få farve. Når ringene er helt tørre kan de forsigtigt lyftes af pagepapirer. 
Opbevar dem i en tætsluttende dåse.




"Tips og triks" 

[Husk at tælle ProPoints for eventuelle ændringer i retten]

* Lav en hel masse og hav dem liggende
* Dyp den ene side i lidt smeltet chokolade
* Bræk æbleringene i stykker og drys på din morgenmad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar