Så til aftensmaden i går lavede jeg en rødbedehummus! Den var bare SÅ flot og kunne få hver en grå ret til at lyse i fantastiske farver.
Jeg vil helt klart eksperimentere med andre hummuser i fremtiden.
Velbekomme!
Ingredienser
[6 portioner]
1 dåse Kikærter
1 - 2 kogte Rødbeder
2 spsk Tahin
Lidt Citronsagt
2-3 spsk Spidskommen
2 fed Hvidløg
Salt
Kom det hele i en blender, men husk at gem lidt af væden fra kikærterne. Det bruger jeg i stedet for olie til at få den rigtige konsitens. Smag til med citronsaft, salt og spidskommen og hæld kikærtevæden i til den ønskede konsistens opnås.
Server til grøntsagsstænger, hjemmelavede pommesfrittes (evt. af rodfrugter), i en sandwich eller til en bid brød uden noget andet.
"Tips og triks"
[Husk at tælle ProPoints for eventuelle ændringer i retten]
* Kom lidt chili i for at få lidt mere bid
* Skift rødbeden ud med, ærter, græskar, spinat eller lign.
* Skift rødbeden ud med, ærter, græskar, spinat eller lign.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar