søndag den 17. november 2013

Grove morgenboller

Der er ikke noget så godt som friskbagt morgenbrød. Jeg bagte disse halvt færdige aftenen før, og så fik de lige den sidste tur om morgenen - så de var lune og lækre til morgenmaden. Mmm....

Disse er fuldt med fuldkornsmel, havregryn og andre grove melsorter, så det mætter godt og smager fantastisk.


Velbekomme!



Grove morgenboller  - 5 ProPoints / port. 

Ingredienser
[20 portioner]

Opskriften kan findes i "Amo's; Den store bagebog 3 - Året rundt" - (Grove boller med havre) - Kan købes i de fleste supermarkeder der handler med bøger

Følg opskriften fra bogen. Jeg har brugt Skyr 0,2 % istedet for yoghurt naturel og så har jeg heller ikke pyntet med sesamfrø eller solsikkekerner.


"Tips og triks" 

[Husk at tælle ProPoints for eventuelle ændringer i retten]

* Kom lidt tørret frugt i bollerne og de er perfekte som et mellemmåltid
* Kom gulerødder, squash eller friske krydderurter og de er gode som madbrød eller til suppen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar