tirsdag den 6. august 2013

Sommer fisk

Måske er tun ikke så sommerlig, men jeg synes at jeg fik "tryllet" det til at passe ret godt ind i denne årstid. I hvilket fald som helst så går man aldrig galt med en god dåse tun. I dag forvandlede jeg den til en skøn sommer-pastasalat. Det tog 12 minutter at lave, hvilket var den tid det tog for pastaen at koge...Voila!

Velbekomme!


 


Sommerpasta med tun - 7 ProPoints / port.

(3 portioner)

1 dåse tun i vand
3 dl Pasta (efter eget valg - her penne)
2 peberfrugter
15 tern feta
3 dl ærter
1 Rød løg
Dild

Pastaen koges. Imens skæres peberfrugten og løget i små tern, ærterne tøs op og dilden hakkes lidt. Skyld pastaen med lidt koldt vand så det ikke er kogende mere og bland det hele i en stor skål.

Server evt. med en klat creme fraice (Husk dog at tælle ProPoints for dette)


Pastasalat med 2 spsk creme fraice (5 %)
= 8 ProPoints

Ingen kommentarer:

Send en kommentar