tirsdag den 27. august 2013

Flyvende frikadeller og falsk pasta

Luftfrikadeller og skysovs....næsten...bare bedre.
Jeg har i aften lavet kyllingefrikadeller med "0 - points pasta" og tomatsovs. Jeg kan godt li at bruge hakket kyllingkød. Alt er næsten tilladt med det og det bliver altid godt.

Mit forsøg gik i aften også ud på at lave en "klassiker" på en mere ProPoints venlig måde. Pasta med kødboller og tomatsovs...det gik da meget godt. Det smagte i hvert fald fantastisk!

Velbekomme!


Kyllingefrikadeller m. "pasta" og tomat sovs - 4 ProPoints / port

(2 portioner)

400 g hakket Kyllingkød
1 rød løg
2 forårs løg
1 æg

1 dåse hakkede tomater
1 bouillon terning
Krydderier

1 portion 0 - points pasta

Bland kyllingkødet med hakket løg og forårs løg samt ægget. Steg ca 9 kyllingedeller ud af portionen. (Der er dog kun beregnet med 2 st til 1 portion) - gem evt. resten til frokost!
Varm de hakkede tomater op o en gryde sammen med bouillon og krydderier efter egen smag.
Server det hele sammen er "pastaen" (se link for opskrift).


Ingen kommentarer:

Send en kommentar