mandag den 9. september 2013

Piiizzaaa...

Fredag aften er som jeg har nævnt før, "startskuddet" for min weekend, og den dag hvor jeg godt kan lide at lave lidt lækkert for at fejre at weekenden starter.
En all time favorit er pizza, men med masser af brød, ost og snask er det ikke lige frem ProPoints venligt når man går en weekend med barnedåb mm i møde.
Det var derfor et udmærket tidspunkt at jeg prøvede denne "Blomkålspizza", da jeg har hørt så meget godt om den fra andre...
Og resultatet? Mums!

Velbekomme!

Den ubagte bund...

Færdig pizza



Blomkålspizza - 3 ProPoints / st

(9 stykker / pizza)

Blomkålspizza bund
Hakket tomat
Champignon
Rød peberfrugt
Chorizo
Revet ost (11 %)
Salat
Skyr (0,2 %) med presset hvidløg i

Følg opskriften fra linket ("Blomkålspizza"). Jeg undlod loppefrøskaller (Husk) og brugte en mager revet ost (11 %). 
Som fyld har jeg brugt champignon, rød peberfrugt, lidt chorizo, hakket tomat i bunden og revet ost (11 %) på toppen. 
Da jeg elsker frisk salat med lidt vidløgsdressing til pizza, blev det også serveret til denne. 
Dressingen er lavet af skyr (0,2 %).

Tips og triks

* Bunden blev lidt blød af de hakkede tomater, så jeg vil bruge tomatpure næste gang (det er ikke så fugtigt)
* Brug KUN grøntsager som fyld med lidt revet ost, og kom helt ned på 1-2 ProPoints / st.


2 kommentarer:

  1. Den smager bare rigtig godt! Jeg havde også problemer med en blød bund. Måske man skulle prøve med de loppefrøskaller alligevel, da de kvæller vandet. Skriv endelig en opdatering, hvis du prøver med tomatpure!

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej! Jeg ville lige melde tilbage på et nyt forsøg af "Blomkåls pizza". Jeg lavede den i dag med tomatpuré og det var virkelig en succé (Kommer et indlæg omkring det snart). Den var slet ikke så blød eller våd. Jeg gjorde også meget ud af at prøve at suge det meste af fugten op med et rent viskestykke og lidt køkkenrulle.
      I mit næste forsøg vil jeg se hvad en pizza sten evt. vil gøre for bunden =)

      Slet