fredag den 13. september 2013

Frække tundeller

Min forlovede lavede for noget tid siden tunfrikadeller...og efter det har det været en ofte tilbagevenende ret som vi elsker at lave. 
Tunfrikadeller er også noget jeg ofte kan lave som en "nød-ret" da jeg altid har en dåse tun i skuffen. 
Denne gang serverede jeg frisk pasta til med spinat og champignon, toppet med lidt kapers.

Velbekomme!


Måske ikke så farvestrålende mad, men det smager godt

Tunfrikadeller med frisk pasta og grønt - 11 ProPoints / port.

(2 portioner)

2 dåser tun i vand
1 løg - revet grovt på et rivejern
1 dl havregryn
1 æg

4 dl frisk pasta
1 pose frisk spinat
Champignoner

Tunen blandes sammen med de øvrige ingredienser. Steg ca 10 tunfrikadeller på en pande med meget lidt fedtstof.
Kog imens pastaen som der står på pakken og lad det derefter dryppe af. Svits den friske spinat og champignonerne i gryden og kom derefter den friske pasta i og vend rundt.  

Server med lidt kapers ovenpå.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar