Jeg elsker Weight Watchers motto - "man kan spise alt, bare ikke hele tiden", for det er jo sådan det er...og sådan man lykkes.
Jeg havde i dag lyst til klassikere som "Stegt flæsk med persillesovs" og "Æbleflæsk" - men de er jo ikke direkte ProPoints venlige....så jeg har lavet min egen version (kombineret af de to retter).
Prøv...og sig hvad i synes...
Velbekomme!
Stegt flæsk med rodmos og æbler - 8 ProPoints / port.
(1 port)
1 port. rodmos
1 port æbler
2 skiver "flæsk" (Svinebryst) - uden svær (125 g)
Lidt persille til pynt
Rodmos
1 blomkålshoved
5-8 gulerødder
4 pastinaker eller sellerirod
Kog alle grønstsagerne til de er helt møre. Hæld det meste af vandet fra og blend/pisk det til det er mos. Kom lidt salt og peber i.
Hele retten
Steg "flæsket" i ovnen til det er sprødt og steg imens også æblerne der er skåret i små både. Server det sammen med rodmosen og en lille smule persille.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar