søndag den 15. september 2013

En dansk klassiker

Hvorfor skal man ikke spise det man har lyst til? 
Jeg elsker Weight Watchers motto - "man kan spise alt, bare ikke hele tiden", for det er jo sådan det er...og sådan man lykkes.
Jeg havde i dag lyst til klassikere som "Stegt flæsk med persillesovs" og "Æbleflæsk" - men de er jo ikke direkte ProPoints venlige....så jeg har lavet min egen version (kombineret af de to retter).

Prøv...og sig hvad i synes...

Velbekomme!


Stegt flæsk med rodmos og æbler - 8 ProPoints / port.

(1 port)

1 port. rodmos
1 port æbler
2 skiver "flæsk" (Svinebryst) - uden svær (125 g)
Lidt persille til pynt

Rodmos

1 blomkålshoved
5-8 gulerødder
4 pastinaker eller sellerirod

Kog alle grønstsagerne til de er helt møre. Hæld det meste af vandet fra og blend/pisk det til det er mos. Kom lidt salt og peber i.

Hele retten

Steg "flæsket" i ovnen til det er sprødt og steg imens også æblerne der er skåret i små både. Server det sammen med rodmosen og en lille smule persille.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar