onsdag den 4. september 2013

Chocolate heaven...

Ja...i dag skulle jeg bare hygge med min veninde og til det syntes jeg, at der skulle en god chokoladekage til. SÅ jeg bagte WeightWatchers "Chokoladekage med rødbeder og hindbær"Den var virkelig utrolig lækker! 
Min veninde og jeg talte også om hvor god den var som en "basis kage" hvor der vil kunne laves alle mulige ændringer og tillæg til opskriften (Se tips og tricks længere nede)

Denne vil helt klart blive lavet igen...

Velbekomme!


Chokoladekage med rødbeder - 4 ProPoints / st.

(30 st)

Følg opskriften som kan findes via linket - "Chokoladekage med rødbeder og hindbær". Jeg havde ikke nogle hindbær, så dem undlod jeg. Det samme gjaldt flormelisen på toppen. Jeg syntes ikke det var nødvendigt...

Jeg bagte min i en rund springform, men alle andre former kan sikkert også bruges. Bagetiden skal dog tilpasses alt efter hvilken form man bruger.

Tips og tricks

Kom lidt revet appelsin skrald i dejen
Kom lidt instan kaffe i dejen
Kom nødder og/eller rosiner i - så bliver det næsten som en brownie
Kom friske blåbær på toppen ved servering
Bag kagen i muffins forme i stedet (bagetiden skal dog justeres her)
Server kagen med en klat is (Beregn dog ProPoints for dette)

2 kommentarer:

 1. Hej

  Jeg faldt over linket til din blog i dag da svarede på WW's opslag og jeg synes den ser interessant ud. Altid dejligt med noget inspiration hvor der allerede er regnet points ud.

  Mvh Anja Kallio

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anja! Tak for din besked! Jeg er glad for at du finder min blog interessant. Jeg ved hvordan det er at mangle inspiration ind i mellem og hvis jeg kan bidrage med det gennem min blog, så er jeg bare glad!

   Håber du kigger forbi min blog igen...

   Mvh "Frk Schou"

   Slet