onsdag den 18. september 2013

Wooki

Den bedste måde at få en masse grønt på, synes jeg er ved at lave en wook ret. For os består dette mest af grøntsager med lidt kød i og så med ris eller nudler til. Der er lidt arbejde i at snitte grøntsager, men derefter går det bare hurtigt da det hele ikke skal have så meget.

Jeg synes også bare at man bliver glad af alle de friske farver!

Velbekomme!



Wok med svinekød og nudler - 6 ProPoints / Port

(6 Portioner)

200 g. Svinekam uden svær (eller svine mørbrad, kylling, oksekød eller anden favorit)
½ spidskål
5-6 gulerødder
2-3 røde peberfrugter
2 porrer
Bønnespirer, minimajs, bambusskud på dåse (1 dåse af hver)

Snit grøntsagerne fint, gerne i lange strimler. Brug et mandolinjern hvis du har det.
Svits køddet i en anelse olie. Kom gulerødder i og svits dem med på HØJ HØJ varme. Hæld lidt soya på istedet for salt. Kom derefter spidskål, bønnespirer, minimajs og bambusskud i og svits det til det er lunt - pas dog på at det ikke får for meget og bliver blødt og kedeligt. Kom de sidste grøntsager i og vend rundt så det bliver blandet godt og alt er lunt. 

Server med nudler til (der er beregnet med 110 g kogte nudler) og soya.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar