Jeg synes også bare at man bliver glad af alle de friske farver!
Velbekomme!
Wok med svinekød og nudler - 6 ProPoints / Port
(6 Portioner)200 g. Svinekam uden svær (eller svine mørbrad, kylling, oksekød eller anden favorit)
½ spidskål
5-6 gulerødder
2-3 røde peberfrugter
2 porrer
Bønnespirer, minimajs, bambusskud på dåse (1 dåse af hver)
Snit grøntsagerne fint, gerne i lange strimler. Brug et mandolinjern hvis du har det.
Svits køddet i en anelse olie. Kom gulerødder i og svits dem med på HØJ HØJ varme. Hæld lidt soya på istedet for salt. Kom derefter spidskål, bønnespirer, minimajs og bambusskud i og svits det til det er lunt - pas dog på at det ikke får for meget og bliver blødt og kedeligt. Kom de sidste grøntsager i og vend rundt så det bliver blandet godt og alt er lunt.
Server med nudler til (der er beregnet med 110 g kogte nudler) og soya.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar