søndag den 2. juni 2013

Ærtepuré


Mmm...ærtepuré er blandt mine nye yndlings "grøntsags indslag". Det er bare rigtig lækkert, kan bruges til så meget og ser drøn godt ud! I weekenden brugte jeg det som en tapenade, sammen med en lille skive ristet brød og et glas hvidvin. Det kan dog helt sikkert også bruges i wraps og sandwiches, som tilbehør til kylling og fisk eller måske pasta af forskellige arter! Det er ihvertfald lækkert, og det skriger sommer.
Prøv det, og bliv glad indeni! 

Velbekomme


Ærtepuré - 1 ProPoints / port.

5 dl grønne ærter
Citron saft
Hvidløg
Salt

De optønede grønne ærter blendes i en skål sammen med lidt citronsaft og hvidløg (mængde efter smag, men jeg synes dog at man skal holde lidt igen så smagen af de grønne ærter kommer frem). En smule vand kan tilføjes hvis puréen er for tyk. Hvis man ønsker, kan en lille smule olie også tilføjes (Husk dog at beregne points for det). Når puréen er blendet til en ensartet fin masse, smages det til med salt. Jeg beregner at der er til ca 5 personer i denne portion, men det kommer jo også an på hvordan og til hvad det bruges. Som her, til en skive brød bruges der ganske lidt.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar