lørdag den 27. juli 2013

Syndig sommer suppe

Jordbær, jordbær jordbær....jeg kan ikke få nok! 
I dag er jeg inspireret af Tina Scheftelowitz "Suveræn Surprise" - jordbærsuppe med lakridsflødeskum. (Hvorfor skal jordbær altid serveres med mælk/fløde og sukker? =)
I stedet for flødeskum brugte jeg skyr...det giver også færre points.

Det var nemt, det var godt, det var sommer....

Velbekomme!

 


Jordbærsuppe med lakridscreme - 2 ProPoints / port


(4 Portioner)

Suppe:
500 g friske jordbær
10-12 isterninger
1 tsk flormelis
1 spsk citronsaft

Lakridscreme:
4 dl Skyr 0,2 %
Lakridspulver (rålakrids)
1 tsk vanillesukker

Jordbær blendes med isterninger, flormelis og citronsaft. Smag til med mere flormelis eller citron efter smag (Husk dog at tælle ekstra points for evt. sukker)
Skyr røres med lakridspulver og vanillesukker.
Server suppen iskold med en klat lakridscreme i midten.

Tips og idéer

Brug en klat vanille is istedet for lakridscreme (Husk dog at tælle ProPoints for det)
Brug andre bær (eksempelvis hindbær)
Smuldre lidt havrekiks eller kammerjunker ovenpå (Husk dog at tælle ProPoints for det)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar