Vi laver ofte pommes frittes her hjemme, i mange variationer, og jeg synes de er meget bedre end dem man får ude...måske en idé til fredagsbøffen i morgen?
Velbekomme!
Pommes Frittes - 5 ProPoints / port.
(2 port.)2 Bagekartofler (ca 300 g)
1 spsk olivenolie
Salt
Krydderurter (Her "Herbes de Provance" = timian, basilikum og rosmarin)
Skær bagekartoflerne ud i lange, knapt 1 cm tykke stænger og vend dem i en lille smule salt samt eget valg af krydderurter.
Læg pommes fritterne i 1 lag med lidt aftsang i mellem hinanden og bag dem på 200 grader i ca 20 min eller til de er sprøde og har en fin farve.
Tips og idéer!
* Hvis du følger "mættende dag" så skal der ikke tælles ProPoints for disse pommes frittes.* Brug pastinak, gulerod, sellerirod eller andre grove grønstager på samme måde som kartoflerne. Giver super lækker smag og farve på tallerkenen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar